Program for den kommende periode

Fredag d. 24.05.2019
 • Plakat for filmen Amundsen

  Amundsen

  18:00 - Sal 1

  Dette er historien om norske Roald Amundsen – verdens største polarforsker. Siden han var en lille dreng, var Roald besat af tanken om at opdage de uudforskede dele af verden, og drømmen om at nå Sydpolen blev et kapløb med den britiske Robert Scott. Roald var en mand, som ikke var bange for at lyve og bedrage sine nærmeste for at opnå sin drøm. Især broren Leon, hans faste støtte, måtte lide under Roalds valg. Filmen er baseret på virkelige hændelser og giver ikke bare et dybere indblik i Roalds liv og person, men også i menneskerne omkring ham.
  Kilde: Filmcompagniet

  Længde: 2:05
  Instruktør: Esben Sandberg
  Skuespillere: Trond Espen Seim, Fridtjov Såheim, Pål Sverre Hagen
  Censur: Tilladt for børn over 11 år
 • Plakat for filmen Sir

  Sir

  20:30 - Sal 1

  Ratna arbejder som husholderske hos den moderne ungkarl Ashwin i Mumbai. Ashwin, der kommer fra en velstående familie, har været bosiddende i New York, hvor han havde slået sig ned som forfatter – noget, som han dog måtte afbryde for at flytte tilbage til Indien for at hjælpe sin far i dennes entreprenørvirksomhed.
  Selvom Ashwin har alt, kan Ratna fornemme, at han har opgivet sine drømme, modsat Ratna, der intet har, men som drømmer om et liv som modedesigner. Ashwin fascineres af Ratna, og varme følelser begynder at opstå mellem dem. Men kærlighedsforhold på tværs af de sociale lag er en umulighed i det indiske kastesystem. ”Sir” er en varm fortælling om drømme, modsætninger og begrænsninger.
  Kilde: Another World Entertainment

  Længde: 1:39
  Instruktør: Rohena Gera
  Skuespillere: Ahmareen Anjum, Vivek Gomber, Geetanjali Kulkarni
  Censur: Tilladt for alle