Opera-Bio sæson 2019 / 2020

Herunder ser du programet for resten efteråret 2019 og foråret 2020. Du kan klikke på billedet til den forestilling, som det drejer sig om, så kommer du videre til billetbestillingen.

Opera:
  Aida, 24.jan. 2020

Anna Netrebkos debut som Aida viste at hun hører til blandt de største sopraner i dag, ikke kun med sin stemme, men også med sit fantastiske spil, i en scenografi, der var mere enkel, end man er vant til i opsætninger af Aida. Det er historien om kvinden splittet mellem sin kærlighed til en mand og pligten overfor sit fædreland. Med sig havde Anna Netrebko Francesco Meli som Radames. Det var Maestro Riccardo Muti i spidsen for Wiener Filharmonikerne, der sørgede for den fuldkomne balance mellem orkester og sangere.

Opera:
  ORFEUS og EURYDIKE, 27.mar. 2020

La Scala opsætter her for første gang nogensinde Glucks opera i sin fulde franske version fra 1774, produceret til Covent Garden af instruktøren John Fulljames og koreografen Hofesh Shechteri. I denne version indtager orkesteret bogstaveligt talt en central rolle. Juan Diego Flórez vender tilbage til La Scala med henblik på denne unikke lejlighed. Med Christiane Karg og Fatma Said - begge uddannet på La Scala-akademiet - udføres denne overdådige produktion under den musikalske ledelse af Michele Mariotti, en ung, og meget værdsat Maestro.

Opera:
  ROSENKAVALEREN, 24.apr. 2020

På Richard Strauss’ 150-års fødselsdag har Harry Kupfer her opdateret dette senromantikkens mesterværk til Wien i begyndelsen af det 20. århundrede. Denne "Rosenkavalier" er domineret af truende fotografier af byens store gamle bygninger, symboler på fortiden og den sociale struktur den repræsenterede. En historie om ung kærlighed, men også om at resonere og give slip – på elskeren, drømmen og den dejlige ungdommelighed. Rosenkavaleren blev den største tyske operasucces i forrige århundrede. Med Krassimira Stoyanova som Marskalinden og Sophie Koch som Rosenkavaleren.