Kommende film

Juli måned

 • Plakat for filmen Hotel Mumbai

  Hotel Mumbai

  En gribende sand historie om menneskelighed og heltemod. HOTEL MUMBAI beretter levende om en gruppe terroristers belejring af det berømte Taj Hotel i Indien i 2008. Blandt det dedikerede personale på hotellet befinder der sig den ansete chefkok Hemant Oberoi (Anupam Kher) og tjeneren Arjun (Oscar-nomineret Dev Patel, ”Lion”), der vælger at risikere deres liv for at beskytte gæsterne. Mens verden ser på, bliver et desperat forældrepar (Armie Hammer, ”Call Me By Your Name” og Nazanin Boniadi (“Homeland”)) tvunget til at foretage utænkelige ofre for at beskytte deres nyfødte barn.
  HOTEL MUMBAI trækker publikum ind i epicentret af angrebene og skildrer almindelige mennesker fra alle samfundslag, hvis reaktioner på dette mareridtsagtige scenarie afslører modet og modstandskraften, der forbinder os, når vi har allermest brug for det. Med medrivende og realistiske

  Censur: Tilladt for børn over 15 år
  Premiere 24. juli
 • Plakat for filmen ANDRE RIEU MAASTRICHT CONCERT 2019 -SHALL WE DANCE

  ANDRE RIEU MAASTRICHT CONCERT 2019 -SHALL WE DANCE

  Med opfordringen “Shall we dance” er der budt op til en helt forrygende koncert med masser af overraskelser og store mængder af skøn music, der vil blive i dine ører længe efter at koncerten er forbi. En perlerække af dejlige kunstnere vil sammen med André Rieu og hans store Johann Strauss orkester give dig/Jer minder der vil sikre det gode humør og livsglæde uanset om du vil danse med eller ej. Vi glæder os til at se dig til en af de store koncerter 27. og 28 juli.

  Forestillingen varer ca. 2 timer 45 minutter inkl. pause

  Premiere 27. juli
 • Plakat for filmen Blinky Bill på eventyr

  Blinky Bill på eventyr

  Blinky Bill er en koala med en stor fantasi - en rigtig eventyrer hvis store drøm er at forlade sin lille hjemby og følge i sin fars fodspor som opdagelsesrejsende. Hr. Bill forsvandt i ødemarken for noget tid siden, og Blinky er den eneste, der stadig tror på, at hans far er i live. Da Blinky finder et mystisk spor, tager han på et vildt eventyr gennem Australiens ødemark for at få ham tilbage. På vejen bliver han venner med Nutsy, en Koala fra zoologisk have, og Jacko, et nervøst firben. Et umage trekløver der er tvunget til at arbejde sammen, hvis de skal komme sikkert gennem ødemarken…

  Skuespillere: Maja Iven Ulstrup, Kristian Boland, Allan Hyde, Jesper Hagelskær Paasch
  Censur: Tilladt for alle
  Premiere 29. juli
 • Plakat for filmen Men in Black International

  Men in Black International

  Men in Black har altid beskyttet jorden fra universets værste afskum. I dette nye eventyr tackler de deres største, og mest verdensomspændende, trussel til dato – en muldvarp i Men in Black organisationen.
  Kilde: Filmcompagniet

  Instruktør: F. Gary Gray
  Skuespillere: Tessa Thompson, Chris Hemsworth, Rebecca Ferguson
  Censur: Tilladt for børn over 11 år
  Premiere 29. juli

August måned

 • Plakat for filmen Booksmart

  Booksmart

  Stræberne og bedste veninderne Amy (Kaitlyn Dever) og Molly (Beanie Feldstein) troede, at det ville give dem en fordel at holde næserne solidt plantet i bøgerne hele vejen gennem high-school. Men aftenen før deres afslutning går det pludselig op for dem, at de muligvis har misset en stor del af det at være ung. Fast besluttede på at indhente det tabte, bestemmer de sig for at mase fire års uforglemmelige byture ind på én nat! Det resulterer i et mega kaotisk eventyr, ingen bøger nogensinde kunne have forberedt dem på.
  Kilde: Filmcompagniet

  Genre: Komedie, Ungdom
  Instruktør: Olivia Wilde
  Skuespillere: Jason Sudeikis, Kaitlyn Dever, Beanie Feldstein, Liza Kudrow
  Censur: Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
  Premiere 1. august
 • Plakat for filmen Claire Darling

  Claire Darling

  Den franske film 'Claire Darling' handler om kvinden Claire, som vågner op en dag og beslutter sig for at leve sin sidste dag. På en smuk solskinsmorgen, der bebuder sommerens komme, har Claire Darling besluttet sig for at skille sig af med sit gods. Hun har lagt alle sine yndlingsting ud på plænen i forhaven til et overdådigt loppemarked. Da datteren Marie Darling får nys om moderens planer om at frasælge hendes barndom, må hun tage hjem til familiegodset for at stoppe salget og afdække årsagerne til Claires excentriske beslutning. I hovedrollen ses Catherine Deneuve, som tidligere bl.a. har spillet med i '8 kvinder' og Dancer in the Dark og i rollen som Marie Darling kan du opleve Denueves egen datter, Chiara Mastroianni.

  Genre: Drama
  Instruktør: Julie Bertuccelli
  Skuespillere: Catherine Deneuve, Chiara Mastroianni, Alice Taglioni
  Premiere 6. august
 • Plakat for filmen Fast & Furious: Hobbs & Shaw

  Fast & Furious: Hobbs & Shaw

  Lige siden Luke Hobbs, den loyale ordenshåndhæver i Diplomatic Security Service, første gang stødte sammen med den tidligere britiske elitesoldat og nu kriminelle mastermind Deckard Shaw, har de to mænd udvekslet øretæver og smarte bemærkninger.
  Men da den cyber-genetisk forstærkede anarkist Brixton får fingre i et dødbringende biologisk kampmiddel, der kan forandre menneskeheden for altid – og i den forbindelse får en ellers kompetent og frygtløs tidligere MI6-agtent, som tilfældigvis er Shaws søster, i fedtefadet – bliver de to ærkefjender nødt til at bilægge deres stridigheder og samarbejde om at få skovlen under den eneste mand, som måske er barskere, end de er.
  ”Hobbs & Shaw” bærer faklen videre i ”Fast & Furious”-universet med en gang hæsblæsende action, der fører handlingen på kryds og tværs over kloden – fra Los Angeles til London, fra den golde og giftige ødemark ved Tjernobyl til den overdådigt frodige skønhed på Samoa. David Leitch har instrueret efter et manuskript af Chris Morgan, gennem mange år arkitekten bag ”Fast & Furious”-sagaen. Foran kameraet får Dwayne Johnson og Jason Statham selskab af Idris Alba som Brixton og Vanessa Kirby som Shaws søster.
  Kilde: UIP

  Instruktør: David Leitch
  Skuespillere: Idris Elba, Dwayne Johnson, Vanessa Kirby
  Premiere 11. august
 • Plakat for filmen Fisherman's Friends

  Fisherman's Friends

  Baseret på den sande historie om et mandskor, som gik fra at optræde på stampubben i Port Isaac til udsolgte stadionkoncerter og en guldrandet pladekontrakt. Gruppen Fisherman’s Friends’ repertoire består af traditionelle sømandsviser, og da de tilfældigvis møder musikmanageren Danny, går det stærkt. Danny bliver da også introduceret til noget nyt: det behagelige liv i den lille søvnige fiskerby i Cornwall, den charmerende og vakse Alwyn og hendes bryske far og korsanger, Jim.
  Kilde: Scanbox

  Genre: Komedie
  Instruktør: Chris Foggin
  Skuespillere: Daniel Mays, Noel Clarke, James Purefoy, Tuppence Middleton, David Hayman, Dave Johns, Maggie Steed
  Censur: Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
  Premiere 15. august
 • Plakat for filmen Angry Birds 2 - Med dansk tale

  Angry Birds 2 - Med dansk tale


  Premiere 24. august
 • Plakat for filmen Poms

  Poms

  "Poms" er en humørbombe af en komedie om kvinden Martha, som beslutter sig for at flytte i bofællesskab for pensionister. Egentlig ønsker hun ikke at involvere sig med nogen overhovedet, men bare at leve tilbagetrukket og i sit eget selskab. Sådan kommer det dog ikke til at gå, for snart møder hun en række festlige kvinder, som deler hendes hemmelige drøm om at starte et cheerleading hold...For selv om man er 70+, har ingen sagt,
  at man ikke skal gå efter sine vildeste drømme!
  Det er Diane Keaton, som ses i hovedrollen som Martha. Hun er dog ikke den eneste af Hollywoods skønne ’grand old ladies’ vi kan nyde og grine sammen med i filmen: Jacki Weaver, Rita Pearlman, Pam Grier, Celia Weston m.fl. er med til at give os alle en vitaminindsprøjtning af munterhed og livsglæde. ”Poms” er den film, du skal se, hvis du tror alder er en hindring for at opfylde dine sjoveste drømme.
  Baseret på en sand historie.
  kilde: UIP

  Genre: Komedie
  Instruktør: Zara Hayes
  Skuespillere: Diane Keaton, Jacki Weaver, Celia Weston
  Censur: Tilladt for alle
  Premiere 26. august
 • Plakat for filmen Ser du månen, Daniel

  Ser du månen, Daniel

  SER DU MÅNEN, DANIEL er baseret på Puk Damsgårds bestseller og er historien om en af de mest spektakulære kidnapningssager i nyere tid. Hovedpersonen er den unge danske freelancefotograf Daniel Rye, der sad 398 dage som gidsel hos terrororganisationen Islamisk Stat i Syrien sammen med flere andre udlændinge, bl.a. den amerikanske journalist James Foley. I filmen følger vi Daniels kamp for overlevelse i fangenskab, hans venskab med James og hvordan hans familie hjemme i Danmark håndterer frygten for, at deres søn aldrig kommer hjem. Midt i krisen står den danske gidselforhandler Arthur, der får en afgørende rolle i befrielsen af Daniel.
  Kilde: Nordisk film

  Instruktør: Anders W. Berthelsen, Niels Arden Oplev
  Skuespillere: Anders W. Berthelsen, Sara Hjort, Toby Kebbell, Esben Smed, Charlie Carrick, Sofie Torp
  Censur: -
  Premiere 29. august

September måned

 • Plakat for filmen Once Upon a Time in... Hollywood

  Once Upon a Time in... Hollywood

  I Quentin Tarantinos "Once Upon A Time… In Hollywood" befinder vi os i Los Angeles i 1969. Alt er ved at forandre sig, imens tv-stjernen Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) og hans faste stuntmand Cliff Booth (Brad Pitt) forsøger at navigere i en branche, de knap nok kan genkende længere. Den niende film med Tarantino som manuskriptforfatter og instruktør præsenterer os for et stort ensemble cast i en hyldest til de definerende øjeblikke i slutningen af Hollywoods gyldne æra.
  Kilde: Filmcompagniet

  Genre: Drama, Komedie
  Instruktør: Quentine Tarantino
  Skuespillere: Dakota Fanning, Brad Pitt, Al Pacino, James Marsden, Margot Robbie, Leonordo DiCaprio
  Censur: Tilladt for børn over 15 år
  Premiere 9. september