Kommende film

Juni måned

 • Plakat for filmen The Peanut Butter Falcon

  The Peanut Butter Falcon

  22-årige Zak er født med Downs syndrom og bor på en institution. Han drømmer om at blive professionel wrestler og har tyndslidt sit gamle VHS bånd med optagelser af de største kampe. Med hjælp fra en anden beboer (Bruce Dern), stikker Zak en nat af for at forfølge sin store drøm. Men verden udenfor institutionen er overvældende for en ung mand med Downs syndrom kun iført underbukser. Held i uheld støder han ind i den lurvede Tyler (Shia LaBeouf), der er på flugt fra nogle grumme fyre. Modvilligt tager han Zak under sine vinger og sammen bevæger de sig ud på en rejse, der slet ikke bliver som forventet, men som kommer til at ændre dem begge for livet.
  PEANUT BUTTER FALCON er en hjertevarm film om et umage venskab, om at drømme stort og om at finde sig selv (igen). Det er feel-good af bedste skuffe og en vaskeægte crowdpleaser. Filmen vandt da også publikumsprisen ved den prestigefyldte SXSW festival i marts 2019.
  Udover Zack Gottsagen finder man på rollelisten Shia LeBeouf, Dakota Johnson og Bruce Dern

  Censur: Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
  Premiere 8. juni
 • Plakat for filmen Barn

  Barn

  Lykke på 13 år er datter af en prominent venstrefløjspolitiker og har ved et uheld slået sin klassekammerat Jamie ihjel i skoletiden. Jamies far er en lokal højrefløjspolitiker, og selvom Lykke påstår, at drabet var et uheld, er der ikke nogen, der tror hende. Skolens inspektør Liv er en idealist, som, stik modsat sin politiske overbevisning, har et forhold til Jamies far Karl Erik. Efter Jamies død kan de ikke længere holde deres forhold hemmeligt, og omverdenen reagerer med mistro og forargelse. Livs bror Anders havde gårdvagt, da ulykken skete, og han er overvældet af skam og skyld over ikke at have været i stand til at forhindre ulykken. Men hvordan kunne noget så forfærdeligt ske, og hvordan skal livet fortsætte herefter?
  Kilde: Øst for Paradis

  Censur: Tilladt for børn over 11 år
  Premiere 16. juni
 • Plakat for filmen Motherless Brooklyn

  Motherless Brooklyn

  Lionel Essrog (Edward Norton), en ensom privatdetektiv, der lider af Tourettes syndrom, er opsat på at løse mysteriet om mordet på hans mentor, og eneste ven, Frank Minna (Bruce Willis). Bevæbnet med kun få spor, og sit neurotiske sind, afslører Lionel en række tæt bevarede hemmeligheder, der er afgørende for New Yorks skæbne. Hans søgen efter sandheden tager ham fra stemningsfyldte jazzklubber i Harlem til de hårde slumkvarterer i Brooklyn og sidst, men ikke mindst, til de forgyldte rum, som New Yorks magtfulde kerne begår sig i og undervejs må Lionel kæmpe mod banditter, korruption og den farligste mand i byen samt redde kvinden, der måske kan blive hans egen redning.
  Kilde: Filmcompagniet

  Genre: Drama, Krimi
  Instruktør: Edward Norton
  Skuespillere: Bruce Willis, Willem Dafoe, Alec Baldwin, Edward Norton, Gugu Mbatha-Raw
  Censur: Tilladt for børn over 11 år
  Premiere 20. juni
 • Plakat for filmen Kød & Blod

  Kød & Blod

  Jeanette Nordahl har instrueret dette intense familiedrama, der foregår i et kriminelt miljø i en dansk provinsby med et nådesløst blik på kærlighed, sammenhold og fællesskabets destruktive magt. Da Idas mor omkommer i en bilulykke, placeres den kun 17-årige pige hos sin moster (Sidse Babett Knudsen) og voksne fætre. Familiens kriminelle levevej bliver hurtigt hverdag for Ida, men det er ikke altid nemt at adskille vold og manipulation fra kærlighed og omsorg. Snart indser Ida, hvad hendes mor forsøgte at flygte fra..
  Kilde: Scanbox

  Genre: Drama
  Instruktør: Jeanette Nordahl
  Skuespillere: Sidse Babett Knudsen, Joachim Fjelstrup, Elliott Crosset Hove, Sandra Guldberg Kampp
  Censur: Tilladt for børn over 15 år
  Premiere 24. juni
 • Plakat for filmen The Invisible Man

  The Invisible Man

  DET, VI IKKE KAN SE, KAN SKADE OS...
  Elisabeth Moss (Us, The Handmaid's Tale) er aktuel i en skræmmende og moderne fortælling om besættelse. "The Invisible Man" er bygget over en af Universal Pictures' klassiske monster karakterer.

  Genre: Horror, Science Fiction, Thriller
  Instruktør: Leigh Whannell
  Skuespillere: Elisabeth Moss, Oliver Jackson-Cohen, Aldis Hodge
  Censur: Tilladt for børn over 15 år
  Premiere 28. juni