Kommende film

Februar måned

 • Plakat for filmen Birds Of Prey

  Birds Of Prey

  Har du hørt den om politibetjenten, sangfuglen, psykopaten og mafiaprinsessen? Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) er en hæsblæsende fortælling fortalt af Harley selv - som kun hun kan gøre det.

  Den unge pige, Cass, er blevet skydeskive for Gothams mest kriminelle og narcissistiske skurk, Roman Sionis, og hans sadistiske håndlanger, Zsasz. Hele byen er på den anden ende, da alle indbyggerne går ind i jagten på den unge pige. Harley, Huntress, Black Canary og Renee Montoyas veje krydses, og den mærkværdige firkløver har intet andet valg end at slå sig sammen i kampen mod Roman.
  Kilde: Filmcompagniet

  Genre: Action, Adventure
  Instruktør: Cathy Yan
  Skuespillere: Ewan McGregor, Mary Elizabeth Winstead, Margot Robbie
  Censur: Tilladt for børn over 15 år
  Premiere 19. februar
 • Plakat for filmen Portræt af en kvinde i flammer

  Portræt af en kvinde i flammer

  Bretagne, 1760. Kunstneren Marianne har skal male et portræt af Héloïse (Adèle Haenel), en ung kvinde, som netop har forladt klosteret. Héloïse skal giftes væk, og hendes kommende brudgom vil gerne se, hvordan hun tager sig ud. Men hun ønsker ikke at blive gift, og Marianne må male hende i smug. Hun iagttager Héloïse om dagen og maler hende i hemmelighed om natten. Langsomt vokser først intimiteten og attraktionen mellem de to kvinder. De deler Héloïses første og sidste øjeblik med frihed – alt imens Marianne maler det portræt, som skal afslutte deres forhold. Filmen vandt manuskriptprisen i Cannes.
  Kilde: Camera Film

  Genre: Drama, Romance
  Instruktør: Céline Sciamma
  Skuespillere: Adèle Haenel, Noémie Merlant, Luàna Bajrami
  Premiere 23. februar
 • Plakat for filmen A Hidden Life

  A Hidden Life

  "A Hidden Life” af Terrence Malick er baseret på den smukke og sande historie om Franz Jägerstätter, som lever det simple liv som bonde i den lille idylliske landsby St. Radegund i Østrig med sin kone og tre små døtre. Franz er netop hjemvendt fra en militærtræningslejr under Anden Verdenskrig, da han modtager et indkaldelsesbrev fra de nazistiske styrker i Berlin. Men da Franz nægter at kæmpe for nazisterne, rammer en bølge af skam og sorg den lille familie. Selvom Franz er klar over, at forræderi kan få alvorlige konsekvenser og i værste fald betyde døden, står han ved sin beslutning. Troen og kærligheden til sin familie gør ham stærk og holder hans mod oppe.
  Kilde: Filmcompagniet

  Genre: Drama
  Instruktør: Terrence Malick
  Skuespillere: Michael Nyqvist, August Diehl, Matthias Schoenaerts, Valerie Pachner
  Censur: Tilladt for børn over 11 år
  Premiere 27. februar
 • Plakat for filmen MGP 2020 i Biografen Stege

  MGP 2020 i Biografen Stege

  MGP 2020 er årets største musikfest for hele familien, og der er lagt op til et brag af et show, når de otte finalister og værterne Kristian Gintberg og Joakim Ingversen for første gang rykker ind på scenen i Royal Arena.
  Showet transmitteres direkte i Biografen Stege og der er gratis adgang – det anbefales at reservere billetter til showet.
  Børn under 10 år skal have følge af en voksen over 10 år.
  Mad og drikke må ikke nedbringes.

  Premiere 29. februar

Marts måned

 • Plakat for filmen Bombshell - Opgørets time

  Bombshell - Opgørets time

  Bombshell – Opgørets time giver et kig ind i verdenshistoriens mest magtfulde medieimperium – den ultrakonservative TV-station Fox News. Filmen er baseret på virkelige, skandaløse hændelser og er et portræt af de kontroversielle kvinder, der uafhængigt af hinanden planlagde og i sidste ende kollektivt nedkæmpede Fox News’ magtfulde topchef.
  De øvrige roller varetages af et særdeles stærkt hold bestående af John Lithgow, Kate McKinnon, Allison Janney, Ashley Green, Alice Eve, Mark Duplass, Connie Britton og Malcolm McDowell.
  Bombshell – Opgørets time er skrevet af Charles Randolph, der også stod bag den oscarbelønnede ’The Big Short’. Med knivskarpt overblik tager han her fat på de amerikanske medier, en række stærke kvinders kamp for retfærdighed, Trumps utrolige vej til magten og den spæde start på den bevægelse, der senere blev kendt som #MeToo.
  Filmen instrueres af Jay Roach, der tidligere har stået bag film som ’Meet the Parents’ og ’Trumbo’ med Helen Mirren og Bryan Cranston, som modtog en oscarnominering for sit portræt af den legendariske manuskriptforfatter Dalton Trumbo.

  Genre: Biografi, Drama
  Instruktør: Jay Roach
  Skuespillere: Nicole Kidman, Charlize Theron, John Lithgow, Allison Janney, Margot Robbie, Kate McKinnon
  Censur: Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
  Premiere 4. marts
 • Plakat for filmen Den største lille gård

  Den største lille gård

  Dokumentar John Chester og hans kone Molly arbejder for at udvikle en bæredygtig gård på 200 hektar uden for Los Angeles.

  John og Molly Chester er næppe det første ægtepar, der har kastet sig ud i drømmen om at leve selvforsynende og i harmoni med naturen. Men de er muligvis de første, der så stædigt har holdt ved, er lykkedes med så meget - og har dokumenteret hele processen. John Chester, der er naturfotograf, har over syv år filmet parrets utrolige arbejde med at omdanne den golde, californiske ørkenjord til en frodig plantage. Parret oplever alt fra prærieulveangreb og insektsværme til skovbrande. Alligevel holder de sig fra pesticider og satser på biodiversitetens logik. Det er drømmen om et liv i harmoni med naturen, når den rent faktisk lykkes.

  Kilde: Angel Films

  Instruktør: John Chester
  Skuespillere: John Chester, Molly Chester, Matthew Pilachowski
  Premiere 5. marts
 • Plakat for filmen De Særlige

  De Særlige

  Skaberne af kæmpesuccesen DE URØRLIGE, Éric Toledano og Olivier Nakache, er tilbage med en humoristisk og rørende film om to hverdagshelte, der vil skabe bedre rammer for en gruppe unge, der falder uden for normen. Vincent Cassel og Reda Kateb spiller hovedrollerne i DE SÆRLIGE - den sande historie om Stéphane Benhamou og Daoud Tatou, som på trods af pres fra flere sider har sat sig for at samle de mennesker op, som samfundet ikke ved, hvordan man skal håndtere eller placere. Det bliver er enestående partnerskab og ikke mindst venskab, der bryder med traditioner og vanetænkning og bringer smilet tilbage hos nogle helt særlige mennesker.
  Kilde: Scanbox

  Genre: Drama, Komedie
  Instruktør: Olivier Nakache, Éric Toledano
  Skuespillere: Vincent Cassel, Reda Kateb
  Censur: Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
  Premiere 11. marts
 • Plakat for filmen Barn

  Barn

  Lykke på 13 år er datter af en prominent venstrefløjspolitiker og har ved et uheld slået sin klassekammerat Jamie ihjel i skoletiden. Jamies far er en lokal højrefløjspolitiker, og selvom Lykke påstår, at drabet var et uheld, er der ikke nogen, der tror hende. Skolens inspektør Liv er en idealist, som, stik modsat sin politiske overbevisning, har et forhold til Jamies far Karl Erik. Efter Jamies død kan de ikke længere holde deres forhold hemmeligt, og omverdenen reagerer med mistro og forargelse. Livs bror Anders havde gårdvagt, da ulykken skete, og han er overvældet af skam og skyld over ikke at have været i stand til at forhindre ulykken. Men hvordan kunne noget så forfærdeligt ske, og hvordan skal livet fortsætte herefter?
  Kilde: Øst for Paradis

  Censur: Tilladt for børn over 11 år
  Premiere 12. marts
 • Plakat for filmen Emma

  Emma

  Emma er hovedpersonen i filmatiseringen af den britiske forfatter Jane Austens verdensberømte roman af samme navn. Som yngste datter af byens rigeste mand Mr. Woodhouse (Bill Nighy) og efter sin mors død er Emma nu også byens førende dame. Hun mener derfor selv, at hun bl.a. ved, hvad der er godt for alle i kærlighedens store lotteri.
  Det er den prisvindende skuespillerinde Anya Taylor-Joy (The Witch), som ses i rollen som Emma. Desuden medvirker flere nye unge talenter som Eric Flynn (Stardust), Mis Goth (Nymphomaniac) m.fl.
  Kilde: UIP

  Genre: Drama
  Instruktør: Autumn de Wilde
  Skuespillere: Bill Nighy, Anya Taylor-Joy, Josh O'Connor
  Censur: Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
  Premiere 18. marts
 • Plakat for filmen Drømmebyggerne

  Drømmebyggerne

  12-årige Minnas liv bliver vendt på hovedet, da den nye bonussøster Jenny flytter ind. Jenny er en plage, og Minna vil have hende ud af sit liv! En nat møder Minna Drømmebyggerne og opdager, at hun kan ændre Jenny ved at ændre hendes drømme.

  Men at ændre drømme har store konsekvenser. Så Minna må redde Jenny i drømmeverden for at redde sin familie i den virkelige verden.
  Kilde: Filmcompagniet

  Genre: Animation
  Instruktør: Kim Hagen Jensen
  Skuespillere: Rasmus Botoft, Martin Buch, Emilie Koppel, Caroline Vedel Larsen
  Censur: Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
  Premiere 21. marts
 • Plakat for filmen Kød & Blod

  Kød & Blod

  Jeanette Nordahl har instrueret dette intense familiedrama, der foregår i et kriminelt miljø i en dansk provinsby med et nådesløst blik på kærlighed, sammenhold og fællesskabets destruktive magt. Da Idas mor omkommer i en bilulykke, placeres den kun 17-årige pige hos sin moster (Sidse Babett Knudsen) og voksne fætre. Familiens kriminelle levevej bliver hurtigt hverdag for Ida, men det er ikke altid nemt at adskille vold og manipulation fra kærlighed og omsorg. Snart indser Ida, hvad hendes mor forsøgte at flygte fra..
  Kilde: Scanbox

  Genre: Drama
  Instruktør: Jeanette Nordahl
  Skuespillere: Sidse Babett Knudsen, Joachim Fjelstrup, Elliott Crosset Hove, Sandra Guldberg Kampp
  Censur: Tilladt for børn over 15 år
  Premiere 23. marts
 • Plakat for filmen OperaKino - ORFEUS og EURYDIKE (2019/2020)

  OperaKino - ORFEUS og EURYDIKE (2019/2020)

  La Scala opsætter her for første gang nogensinde Glucks opera i sin fulde franske version fra 1774, produceret til Covent Garden af instruktøren John Fulljames og koreografen Hofesh Shechteri. I denne version indtager orkesteret bogstaveligt talt en central rolle. Juan Diego Flórez vender tilbage til La Scala med henblik på denne unikke lejlighed. Med Christiane Karg og Fatma Said - begge uddannet på La Scala-akademiet - udføres denne overdådige produktion under den musikalske ledelse af Michele Mariotti, en ung, og meget værdsat Maestro. – La Scala 2018. Længde 130 minutter eksklusiv pause.

  Premiere 27. marts
 • Plakat for filmen La belle époque

  La belle époque

  En uimodståeligt charmerende film om den midaldrende, lidt livstrætte Victor, som får sit liv vendt på hovedet den dag, Antoine, en succesrig iværksætter, tilbyder ham en unik form for underholdning. Antoines firma giver sine kunder mulighed for at dykke tilbage i en tidsperiode efter eget valg. Victor beslutter at genoplive den mest mindeværdige uge i sit liv, 40 år tidligere, da han mødte sit livs kærlighed.
  En hjertevarm, morsom, original og underfundig film med stjernespil af veteranen Daniel Auteuil.

  Genre: Drama, Komedie
  Instruktør: Nicolas Bedos
  Skuespillere: Daniel Auteuil, Guillaume Canet, Doria Tillier
  Premiere 28. marts

April måned

 • Plakat for filmen No Time to Die

  No Time to Die

  I ”No Time To Die” har Bond forladt aktiv tjeneste og nyder det stille liv på Jamaica. Men freden slutter brat, da hans gamle ven Felix Leiter fra CIA dukker op og beder om hjælp. Missionen handler om at redde en kidnappet forsker, men opgaven viser sig at være langt mere forræderisk end ventet, da Bond kommer på sporet af en mystisk skurk bevæbnet med farlig, ny teknologi.

  Genre: Drama
  Instruktør: Cary Joji Fukunaga
  Skuespillere: Daniel Craig, Ralph Fiennes, Ben Whishaw, Naomie Harris, Christoph Waltz, Léa Seydoux, Rami Malek, Lashana Lynch
  Premiere 2. april