OperaBio sæson 2017/2018

Der er 6 live satellittransmitterede operaer på programmet. Du kan se de enkelte forestillinger herunder, med en kort beskrivelse. Når forudbestilling kan foretages, kan du trykke på billedet til den pågældende forestilling.
Billetpris til alle 6 operaer er kr. 150,- pr. forestilling.
De enkelte operaer fjernes her fra siden, når de er afviklet.

 

  27.februar 2018 kl.20:00:  Romeo & Julie  -  sendes fra Gran Teatre del Liceu, Barcelona.

Efter 30 år vender Roméo og Juliette tilbage på Gran Teatre del Liceus scene i Co-produktion med Santa Fe Opera. Handlingen er flyttet til den amerikanske borgerkrig (1861-1865), der giver en klar sammenhæng for det uoverskuelige forhold mellem Capulets og Montagues. De elskende bor i et klassisk lighus, der foregriber deres fatale skæbne fra starten af deres forræderi. Aida Garifullina, som blev kåret af Plácido Domingo som "en af de mest spændende operadivaer i dag og i morgen", er Juliet sammen med Saimir Pirgu, som er blevet beskrevet af Opera Today som "en af verdens vigtigste fortolkere af lyriske tenorroller". Fra: Gran Teatre del Liceu, Barcelona.

  19.april 2018 kl.20:00:  Don Pasquale  -  sendes fra Alla Scala Theatra  - Milano.

Don Pasquale er en opera buffa eller komisk opera, i tre akter af Gaetano Donizetti.
Don Pasquale, en gammel mand. Han fortæller sin nevø, Ernesto, at han har fundet en ung kvinde, som han ønsker, at Ernesto skal gifte sig med, men Ernesto nægter.
Ernesto fortæller Pasquale, at han allerede har fundet sin elskede, en fattig ung kvinde ved navn Norina. Pasquale bliver vred over sin nevøs mangel på respekt, og i et forsøg på at straffe Ernesto vil han gøre ham arveløs, og selv gifte sig med en ung kvinde.

  7. juni 2018 kl.20:00:  Boris Godounov  -  Opéra National de Paris.

"Levende magt er uudholdeligt for folket. De kan kun elske de døde,” siger Boris Godounov i Pusjkins drama om tronraneren Boris Godounov, der har myrdet den unge prins Dimitri for selv at blive Zar. Mussorgsky komponerede en fortælling om magtens ensomhed, et populistisk drama, hvor den virkelige hovedperson er det russiske folk med sin byrde af evig lidelse. Instruktøren Ivo Van Hove er ikke fremmed for store politiske freskomalerier, han har tidligere iscenesat Shakespeareskuespil. Det er en af de mest eftertragtede unge bassangere, Ildar Abdrazakov, der synger Boris’ parti. Fra: Opéra National de Paris.