Kommende film

Juli måned

 • Plakat for filmen Ant-Man and the Wasp

  Ant-Man and the Wasp

  I Marvel Cinematic Universe-føljetonen kommer nu ”Ant Man and The Wasp” - et nyt kapitel, hvor heltene har en forbløffende evne til at skrumpe. Oven på begivenhederne i ”Captain America: Civil War” må Scott Lang leve med konsekvenserne af sine valg som både superhelt og far. Hans kamp for at kombinere familielivet med ansvaret som Ant-Man forstyrres af Hope van Dyne og dr. Hank Pym, der har brug for ham til en vigtig mission. Scott må atter trække i dragten og lære at kæmpe sammen med Wasp, hvis det skal lykkes dem og deres team at afdække fortidens hemmeligheder.
  Kilde: Walt Disney Company Nordic

  Genre: Action, Adventure, Komedie, Science Fiction
  Instruktør: Peyton Reed
  Skuespillere: Paul Rudd, Michael Douglas, Michelle Pfeiffer, Michael Peña, Evangeline Lilly, Hannah John-Kamen
  Censur: Tilladt for børn over 11 år
  Premiere 30. juli

August måned

 • Plakat for filmen I Kill Giants

  I Kill Giants

  I Kill Giants handler om outsider pigen Barbara, der er overbevist om at hendes lille amerikanske kystby snart bliver overtaget af giganter og monstere. Men både skolens psykolog og en ny pige i klassen stiller spørgsmål ved rigtigheden af Barbaras verden.

  Genre: Drama, Fantasi, Thriller
  Instruktør: Anders Walter
  Skuespillere: Zoe Saldana, Imogen Poots, Madison Wolfe
  Censur: Tilladt for børn over 11 år
  Premiere 2. august
 • Plakat for filmen Hotel Artemis

  Hotel Artemis


  Genre: Science Fiction, Thriller
  Instruktør: Drew Pearce
  Skuespillere: Jodie Foster, Jeff Goldblum, Dave Bautista, Jenny Slate, Sofia Boutella
  Premiere 7. august
 • Plakat for filmen Beast

  Beast

  Beast er et berusende og fascinerende britisk thriller drama om et isoleret lille øsamfund, hvor den unge kvinde Moll forelsker sig i den gådefulde outsider Pascal. Pascal hjælper hende med at bryde fri fra hendes undertrykkende familie, men da han pludselig mistænkes for en række brutale mord, må Moll vælge om hun vil stå ved Pascals side og forsvare ham, eller om hun vil vende ham ryggen... Beast er spækket med mordgåder, fantastiske billeder og fremragende skuespil!
  Kilde: Angel Film

  Genre: Drama
  Instruktør: Michael Pearce
  Skuespillere: Geraldine James, Jessie Buckley, Johnny Flynn
  Censur: 15
  Premiere 11. august
 • Plakat for filmen Mission: Impossible Fallout

  Mission: Impossible Fallout

  Selv de bedste intentioner kan give bagslag. I MISSION: IMPOSSIBLE - FALLOUT er Ethan Hunt (Tom Cruise) og hans IMF team (Alec Baldwin, Simon Pegg & Ving Rhames) sammen med gamle allierede (Rebecca Ferguson & Michelle Monaghan) i kapløb med tiden efter en mislykket mission. Henry Cavill, Angela Bassett og Vanessa Kirby slutter sig til det actionfyldte hold sammen med instruktøren Christopher McQuarrie.
  Kilde: UIP

  Genre: Action, Thriller
  Instruktør: Christopher McQuarrie
  Skuespillere: Tom Cruise, Alec Baldwin, Simon Pegg, Henry Cavill, Vanessa Kirby, Rebecca Ferguson
  Premiere 15. august
 • Plakat for filmen Sweet Country

  Sweet Country

  Vinderen af Special Jury-prisen på Venedig Filmfestival er en fremragende western om en menneskejagt i det nordlige Australien. Da den midaldrende Aboriginal, Sam, dræber en hvid krigsveteran i selvforsvar, bliver han øjeblikkeligt eftersøgt for mord og tvinges til at flygte ud i den dødelige ødemark med sin familie. Ordensmagten er dog lige i hælene på ham, anført af den nidkære Sergeant Fletcher. Men da de sande detaljer om mordet langsomt kommer op til overfladen, begynder lokalsamfundet at betvivle om retfærdigheden virkelig sker fyldest… På rollelisten ses bl.a. Bryan Brown og Sam Neill.
  Kilde: Angel Films

  Genre: Adventure, Drama
  Instruktør: Warwick Thornton
  Skuespillere: Sam Neill, Bryan Brown, Matt Day, Tremayne Doolan
  Censur: Tilladt for børn over 15 år
  Premiere 20. august
 • Plakat for filmen Book Club

  Book Club

  Diane (Diane Keaton) er lige blevet enke efter 40 års ægteskab, Vivian (Jane Fonda) nyder uforpligtende forhold til sine mange mænd, Sharon (Candice Bergen) arbejder sig igennem en årtier lang skilsmisse, og Carols (Mary Steenburgen) ægteskab er i krise.
  Men alt dette ændrer sig, da de fire veninder læser den berygtede roman ”50 Shades of Gray” i deres bogklub. Nu skal det næste kapitel i deres liv være det bedste, og sammen tager de på en humoristisk rejse, der byder på nye romancer og gammel kærlighed.
  Kilde: Nordisk Film

  Genre: Komedie
  Instruktør: Bill Holderman
  Skuespillere: Jane Fonda, Diane Keaton, Candice Bergen
  Censur: Tilladt for alle
  Premiere 24. august
 • Plakat for filmen Don't Worry, He Won't Get Far on Foot

  Don't Worry, He Won't Get Far on Foot

  John Callahan (Joaquin Phoenix) har stor appetit på livet, flair for ekstremt sorte jokes og et enormt alkoholproblem. Efter et døgns druktur med vennen Dexter (Jack Black), der ender i en katastrofal bilulykke og et liv i kørestol, er det sidste John ønsker at opgive sprutten. Men trods sin skepsis starter han i terapi hos en AA-gruppe ledet af den karismatiske sponsor og millionær Donny (Jonah Hill). Her opdager John sit talent for at tegne grove satirestriber til aviser, som hurtigt får en international fanbase og giver John mod på en omgang til med livet.
  ”Don’t Worry, He Won’t Get Far on Foot” er baseret på den sande historie om tegneren John Callahan og er et rørende og humoristisk drama om livets krumspring og kunstens helbredende kraft. Instrueret af Oscar-nominerede Gus van Sant (Good Will Hunting, Milk) og med en ekstremt velspillende Joaquin Phoenix. Desuden medvirker Rooney Mara, Jonah Hill, Jack Black, Udo Kier og musikerne Beth Ditto (Gossip) og Kim Gordon (Sonic Youth).
  kilde: Scanbox Entertainment

  Genre: Biografi, Drama
  Instruktør: Gus Van Sant
  Skuespillere: Jack Black, Joaquin Phoenix, Jonah Hill, Rooney Mara
  Premiere 28. august
 • Plakat for filmen Lykke-Per

  Lykke-Per

  På jagt efter lykken flytter Per væk fra det landlige Jylland, sin strenge opvækst i det stærkt religiøse hjem og sin patriarkalske præstefar, og sætter sejl mod København for at studere til ingeniør og realisere et stort visionært og moderne energiprojekt, baseret på vind- og bølgeenergi.
  I hovedstaden kaster Per sig ud i storbylivet og indgår med livsappetit og glæde i det muntre og ubekymrede selskabsliv og får kontakt med den jævnaldrende Ivan fra den rige jødiske familie Salomon, som fascineres og begejstres af Pers ambitioner, og som vil hjælpe ham med at føre det ud i livet. Hos familien Salomon får Pers projekt næring, og Per får øje på mulighederne ved deres venskab og forelsker sig i datteren Jakobe som i første ombæring ikke har meget tilovers for den unge visionære præstesøn. Men Jakobe fascineres af Pers ihærdighed og stædighed og må til sidst give efter for kærligheden. Nu burde Pers lykke være gjort. Med hans kontakter til en af Danmarks rigeste familier og hans forlovelse med familiens smukke datter ser hans fremtid lys og lovende ud.
  Men stadig trækkes Per med arrene fra barndommen og hans dogmatiske familie, der stadig ikke accepterer hans nye liv og hans jødiske forlovelse. Trods al sit held og fremgang har Per svært ved at bryde båndene og slippe af med de sår, hans strenge, religiøse baggrund har givet ham, og han frygter, at han nu som voksen vil komme til at gentage faderens adfærd.
  Kilde: Nordisk Film

  Genre: Drama
  Instruktør: Bille August
  Skuespillere: Jens Albinus, Rasmus Bjerg, Esben Smed, Kathrine Greis-Rosenthal
  Premiere 30. august

September måned

 • Plakat for filmen The Spy Who Dumped Me

  The Spy Who Dumped Me

  Audrey (Mila Kunis) og Morgan (Kate McKinnon), to trediveårige bedste veninder fra Los Angeles, bliver uventet indblandet i en international sammensværgelse, da Audreys ekskæreste en dag dukker op i hendes lejlighed, tæt efterfulgt af et hold snedige snigmordere. Pludseligt finder duoen sig selv på flugt ned gennem Europa fra de selv samme snigmordere og en mistænkelig-men-charmerende britisk agent, mens de forsøger at lægge en plan og redde verden.
  kilde: nordisk film

  Genre: Action, Komedie
  Instruktør: Susanna Fogel
  Skuespillere: Mila Kunis, Kate McKinnon, Sam Heughan
  Premiere 3. september
 • Plakat for filmen Papillon

  Papillon

  Henri Charriéres beskyldes for at have slået en alfons ihjel. På trods af at Charríere fastholder, at han er uskyldigt dømt, deporteres han snart efter til en fjerntliggende ø, der fungerer som straffekoloni i Fransk Guinea.
  For Charriére - også kaldet Papillon - er der kun én ting, der holder modet oppe hos ham, og det er den tid, han bruger på at planlægge sin flugt væk fra øen.
  Danske Michael Noer har instrueret genindspilningen af det klassiske thriller drama PAPILLON fra 1973. I hovedrollen som Papillon ses Charlie Hunnam (Sons of Anarchy, Kong Arthur). I øvrige roller ses bl.a. Roland Møller, Rami Malek (Old Boy) og Eve Hewson (Bridge of Spies).
  "Papillon" er baseret på Henri 'Papillon' Henri Charrières autentiske bestseller.
  kilde: UIP

  Genre: Drama
  Instruktør: Michael Noer
  Skuespillere: Tommy Flanagan, Charlie Hunnam, Rami Malek
  Premiere 6. september
 • Plakat for filmen De utrolige 2 - Med dansk tale

  De utrolige 2 - Med dansk tale

  I “De utrolige 2” bliver Helen (Holly Hunter / Sofie Stougaard) bedt om at være spydspids i en kampagne for at bringe superheltene tilbage, mens Bob (Craig T. Nelson / Torbjørn Hummel) kæmper sig igennem det ”normale” hverdagslivs heltegerninger derhjemme sammen med Violet (Sarah Vowell / Maja Iven Ulstrup), Dash (Huck Milner / Frederik Riebeling Jørgensen) og den lille baby Jack-Jack, hvis superkræfter begynder at vise sig. Deres mission støder på grund, da en ny superskurk dukker op. Skurkens geniale og farlige plan truer alt og alting, men familien Parr viger ikke tilbage for en udfordring, især ikke når de har Frozone (Samuel L. Jackson / Lars Bom) ved deres side. Det er det, der gør den her familie så utrolig.
  ”DE UTROLIGE 2” indeholder sekvenser med blinkende lys, der kan påvirke gæster som er disponeret for div. lysfølsomme reaktioner.
  Kilde: Disney

  Skrevet og instrueret af Brad Bird (”Drengen og jernkæmpen”, ”De utrolige”, ”Ratatouille”) og produceret af John Walker (”De utrolige”, ”Tomorrowland”) og Nicole Grindle (”Sanjays superteam”-kortfilmen, assisterende producer på ”Toy Story 3”). Disney•Pixars

  ”De utrolige 2” blæser ind i bigrafen den 30. august 2018.

  Genre: Animation
  Instruktør: Brad Bird
  Premiere 10. september