Kommende film

December måned

 • Plakat for filmen Paddington 2 - Med dansk tale

  Paddington 2 - Med dansk tale

  Paddington har nu fundet sig godt til rette hos familien Brown i London. Han er afholdt af alle omkring sig og spreder glæde og marmelade hvor end han går. Paddington har dog meget travlt, da hans elskede tante Lucy snart fylder 100 år, og han er derfor på jagt efter den perfekte gave. Den finder han endelig i Hr. Grubers butik, hvor han finder en helt fantastisk pop-op bog. Men Paddington har jo ingen penge, så han må påtage sig en masse arbejde for at få spare pengene sammen. Da han endelig har fået skrabet nok sammen, viser det sig, at bogen netop er blevet stjålet! Nu er gode råd dyre og nu er det op til både Paddington og familien Brown at finde tyven på trods af, at han viser sig være noget af en mester i forklædning…
  Mikkel Lomborg, også kendt som Hr. Skæg, lægger stemme til Paddington, mens modeekspert Mads Christensen lægger stemme til Hugh Grants rolle.
  Kilde: Filmcompagniet

  Genre: Familiefilm
  Instruktør: Paul King
  Censur: Frarådes under 7 år
  Premiere 16. december
 • Plakat for filmen Ferdinand - Med dansk tale

  Ferdinand - Med dansk tale

  FERDINAND fortæller historien om en kæmpe tyr med et stort hjerte. Da folk ved en fejl tror, at han er farlig, bliver Ferdinand fanget og fjernet fra sit hjem. Han er dog fast besluttet på at vende tilbage til sin familie, og han samler en gruppe af umage venner, som hjælper ham på hans ultimative eventyr. Ferdinand beviser på sin rejse, at man ikke skal skue tyren på hårene!
  Kilde: Nordisk Film

  Genre: Animation, Familiefilm, Komedie
  Instruktør: Carlos Saldanha
  Censur: Frarådes under 7 år
  Premiere 21. december
 • Plakat for filmen Jeg er William

  Jeg er William

  "Jeg er William" handler om William, der ikke har det sindssygt nemt. Hans mor er en koldbøtte, så William bor hos sin morbror Nils, der lever af lidt af hvert. Og nu har morbror Nils rodet sig ud i en stor spillegæld, og byens gangster er på nakken af ham. Så William må mobilisere både mandsmod og fantasi for at redde sig selv og sin morbror. Og det gør han så, men samtidig har William også både de tre bøller fra klassen og en spirende forelskelse i Viola at holde styr på.
  Kilde: Filmcompagniet

  Genre: Familiefilm
  Instruktør: Jonas Elmer
  Skuespillere: Rasmus Bjerg, Alexander Magnússon, Stinne Henriksen
  Censur: Frarådes under 7 år
  Premiere 21. december
 • Plakat for filmen Suburbicon

  Suburbicon

  I 1957 er forstaden Suburbicon indbegrebet af den amerikanske drøm med lykkelige, hvide kernefamilier i hver deres villa. Da Nickys mor bliver dræbt under et indbrud, der går galt, begynder den idylliske facade imidlertid at krakelere. Familien plages under overfladen af forræderi, utroskab og afpresning, og den lille Nicky begynder nysgerrigt at udforske de snavsede hemmeligheder og drage faderens autoritet i tvivl.Endnu aner naboerne intet om problemerne hos Nickys familie. De er meget mere oprørte over, at en sort familie flytter ind i kvarteret … George Clooney har instrueret denne sorthumoristiske (og ikke i dag mindre aktuelle) historie efter et manuskript af Coen-brødrene blandet med den historiske skandale om en afroamerikansk familie, der brød 50’ernes hvide middelklasseidyl. Som familien, hvis drama udspiller sig i skyggen af naboracismen, ses Matt Damon, Julianne Moore og debutanten Noah Jupe.
  Kilde: UIP

  Genre: Drama, Krimi
  Instruktør: George Clooney
  Skuespillere: Julianne Moore, Matt Damon, Oscar Isaac
  Premiere 25. december

Januar måned

 • Plakat for filmen Stalins død

  Stalins død

  Armando Iannucci er kongen af politisk satire – både på film og i serieform. Sidst vi oplevede ham i biografen gjaldt det ’In the Loop’, der blev anmeldt som ’elitegymnastik for lattermusklerne’. Det samme kan man roligt sige om ’Stalins død’, som udspilles omkring despotens sidste tæppefald i 1953 og ikke mindst stiller skarpt på de politiske rænkespil, der følger. Jeffrey Tambor, Michael Palin og Steve Buscemi er blot nogle af de stærke navne, der befolker rollelisten i en hysterisk morsom film, der ikke uden grund har trukket sammenligninger med Kubricks mindst lige så vanvittige ’Dr. Strangelove’.
  Kilde: Camera Film

  Genre: Drama, Komedie
  Instruktør: Armando Iannucci
  Skuespillere: Jason Isaacs, Olga Kurylenko, Andrea Riseborough
  Censur: Tilladt over 11 år
  Premiere 1. januar
 • Plakat for filmen The Greatest Showman

  The Greatest Showman

  THE GREATEST SHOWMAN er en original og nyskabende musical, som er inspireret af P.T. Barnums ekstraordinære liv, med Hugh Jackman i hovedrollen. Barnum voksede op under trange kår, men han var en meget kreativ og visionær mand. Kronen på værket i hans karriere var ”The Greatest Show on Earth”, der var en imponerende forestilling og en fejring af hans enestående fantasi og opfindsomhed, som endte med at begejstre publikum verden over.
  Kilde: Nordisk Film

  Genre: Drama, Musical
  Instruktør: Michael Gracey
  Skuespillere: Hugh Jackman, Zac Efron, Rebecca Ferguson
  Censur: Frarådes under 7 år
  Premiere 4. januar
 • Plakat for filmen Wonder Wheel

  Wonder Wheel

  ”Wonder Wheel” er historien om fire menneskers liv, der flettes sammen i en charmerende og travl forlystelsespark på Coney Island. Servitricen, Ginny (Kate Winslet), er tidligere skuespiller med tendens til både ekstrem begejstring og stille melankoli. Humpty (Jim Belushi) er Ginnys kradsbørstige mand og karruseloperatør. Micky (Justin Timberlake) er den nydelige unge livredder, der drømmer om at blive manuskriptforfatter. Endelig møder vi Carolina (Juno Temple), Humptys datter, som han ikke har haft kontakt med i mange år, og som nu skjuler sig i faderens lejlighed på flugt fra gangstere.
  En film, skrevet og instrueret af Woody Allen, om passion og bedrag i billedskønne omgivelser med Oscar-vinder Kate Winslet i en pragtpræstation.
  Kilde: Scanbox

  Genre: Drama
  Instruktør: Woody Allen
  Skuespillere: Justin Timberlake, Juno Temple, Jim Belushi
  Censur: Frarådes under 7 år
  Premiere 9. januar
 • Plakat for filmen En frygtelig kvinde

  En frygtelig kvinde

  EN FRYGTELIG KVINDE er et komediedrama om alt det frygtelige, kvinder kan gøre mod mænd i et moderne parforhold, set gennem mandens øjne. Da Rasmus møder Marie, er han sikker på, at han har mødt kvinden i sit liv. Men der går ikke lang tid, før hun viser sig som et besidderisk og manipulerende væsen, der snedigt piller ham fra hinanden. EN

  FRYGTELIG KVINDE er historien om kvindens ødelæggende insisteren på dominans i parforholdet. Et sandfærdigt portræt af kvindens frygtelige natur.
  Kilde: Nordisk Film

  Genre: Drama, Komedie
  Instruktør: Christian Tafdrup
  Skuespillere: Rasmus Hammerich, Anders Juul, Amanda Collin
  Censur: Frarådes under 7 år
  Premiere 13. januar
 • Plakat for filmen Wind River

  Wind River

  A veteran tracker with the Fish and Wildlife Service helps to investigate the murder of a young Native American woman, and uses the case as a means of seeking redemption for an earlier act of irresponsibility which ended in tragedy.
  Kilde: Scanbox

  Genre: Action, Krimi, Mystik
  Instruktør: Taylor Sheridan
  Skuespillere: Jeremy Renner, Kelsey Asbille, Julia Jones
  Censur: Tilladt over 15 år
  Premiere 17. januar
 • Plakat for filmen Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

  Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

  Efter flere måneder uden en eneste anholdelse i hendes datters mordsag, tager Mildred Hayes (Oscarvinder Frances McDormand) sagen i egen hånd, ved at male tre store skilte, der fører ind til hendes by, med en kontroversiel besked rettet mod byens ærede politimester, William Willoughby (Oscarnominerede Woody Harrelson). Da hans næstkommanderende, betjent Dixon (Sam Rockwell), en umoden mors dreng med en forkærlighed for vold, bliver involveret, bliver kampen mellem Mildred og Ebbings politi kun intensiveret.
  Kilde: Nordisk film

  Genre: Drama
  Instruktør: Martin McDonagh
  Skuespillere: Sam Rockwell, Frances McDormand, Woody Harrelson
  Censur: Tilladt over 11 år
  Premiere 25. januar

Februar måned

 • Plakat for filmen Dobbeltspil

  Dobbeltspil

  Per Flys ”Dobbeltspil” er en politisk thriller baseret på den sande historie om 24 årige danske Michael, der får sit ønskejob i FNs Humanitære hjælpeprogram Oil for Food. Michael har taget jobbet i FN for at kæmpe for en bedre verden, men det bliver et chok for ham, da hans karismatiske chef, Pasha, flytter ham fra de trygge kontorer på First Avenue i New York til de kaotiske tilstande i Bagdad. Her går det op for ham, at der svindles med milliarder, og at korruptionen rækker helt ind i de inderste cirkler. Han kastes ud i en magtkamp mellem kyniske diplomater og grådige lobbyisters ønsker om at tjene penge på Iraks olie. Michael tvinges til at vælge, om han vil lukke øjnene for løgnen eller om han vil afsløre alt. Velvidende at hvis han whistleblower, risikerer han ikke kun sit livs karriere, men også at miste den kvinde, han har forelsket sig i, og måske endda sit eget liv.
  Kilde: Filmcompagniet

  Genre: Thriller
  Instruktør: Per Fly
  Skuespillere: Ben Kingsley, Theo James, Jacqueline Bisset
  Censur: Tilladt over 15 år
  Premiere 1. februar
 • Plakat for filmen OperaKino - ROMEO OG JULIETTE LIVE, Barcelona 2018

  OperaKino - ROMEO OG JULIETTE LIVE, Barcelona 2018

  Efter 30 år vender Roméo og Juliette tilbage på Gran Teatre del Liceus scene i Co-produktion med Santa Fe Opera. Handlingen er flyttet til den amerikanske borgerkrig (1861-1865), der giver en klar sammenhæng for det uoverskuelige forhold mellem Capulets og Montagues. De elskende bor i et klassisk lighus, der foregriber deres fatale skæbne fra starten af deres forræderi. Aida Garifullina, som blev kåret af Plácido Domingo som "en af de mest spændende operadivaer i dag og i morgen", er Juliet sammen med Saimir Pirgu, som er blevet beskrevet af Opera Today som "en af verdens vigtigste fortolkere af lyriske tenorroller". Fra: Gran Teatre del Liceu, Barcelona.

  Premiere 27. februar

April måned

 • Plakat for filmen AllOpera - DON PASQUALE

  AllOpera - DON PASQUALE

  DON PASQUALE af Gaetano Donizetti er en opera buffa som skal nydes af et stort publikum. Dirigeret af Riccardo Chailly og isceensat af David Livermore, og med Rosa Feola igen på Teatro alla Scala efter sidste sæsons optræden I Den tyvagtige skade.

  Premiere 19. april

Juni måned

 • OperaKino - BORIS GODONOUD LIVE, Paris sæson 2018

  "Levende magt er uudholdeligt for folket. De kan kun elske de døde,” siger Boris Godunov i Pusjkins drama om tronraneren Boris Godunov, der har myrdet den unge prins Dimitri for selv at blive Zar. Mussorgskij komponerede en fortælling om magtens ensomhed, et populistisk drama, hvor den virkelige hovedperson er det russiske folk med sin byrde af evig lidelse. Instruktøren Ivo Van Hove er ikke fremmed for store politiske freskomalerier, han har tidligere iscenesat Shakespeareskuespil. Det er en af de mest eftertragtede unge bassangere, Ildar Abdrazakov, der synger Boris’ parti.

  Premiere 7. juni